Over ons

 

huis-voorbeeld

KRL: Königs, Rietrae en de Laat

Wie wij zijn?
Wij zijn een sociaal juridisch adviesbureau op het terrein van de gemeentelijke sociale voorzieningen, bestaande uit een groep freelance rechtshulpverleners met een no-nonsense aanpak met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en alle vakkennis op het terrein van bijvoorbeeld: Bijstand en Wmo in huis. En daar zijn we trots op.

Bij KRL werken universitair en HBO-geschoolde juristen, die expert zijn in bijstandsrecht en de WMO en de overige gemeentelijke sociale voorzieningen. We kiezen er vanuit maatschappelijke betrokkenheid bij onze doelgroep voor om aan sociale minima gratis juridische hulp te verlenen zoals het bedoeld is. Bij u in de buurt en de klant centraal.

Dichtbij en persoonlijk
Om dat waar te maken, komen wij zo nodig op huisbezoek. Een kantoor waar u te maken heeft met één vaste contactpersoon. Want bij ons krijgt u geen 0900-nummers, maar écht persoonlijk contact. Zo waarborgen we het onderling vertrouwen. En dat is essentieel om een goed sociaal juridisch dienstverlener te kunnen zijn.
Slagvaardig, duidelijk en menselijk. Dat vinden wij, maar oordeelt u zelf. Gebruik het contactformulier van onze onlineservices.

Openingstijden
Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

De oprichters en maatschapdeelnemers (maten) van Maatschap KRL Juristengroep zijn:

CK

Costa Königs

JR

Jaap Rietrae

th_dee729fecb2e9125d39feb5a53fefa8a_139203093110MeadeLaat

Mea de Laat

KRL komt gratis op voor uw recht. Met de KRL-experts komt u verder, met daad en raad!

Deel deze pagina via: twitter
Volg ons via: twitter