Contact

Contact

Ons werkgebied heeft een regionaal karakter!
KRL Juristengroep is alleen werkzaam in de provincies: Gelderland, Limburg,
Noord-Brabant, Utrecht en Zeeland en de gemeenten: Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Bij ons kunnen voor gratis rechtsbijstand dan ook alleen inwoners van de bovengenoemde provincies en gemeenten terecht.
De inwoners van de hierna genoemde gemeenten zijn uitgezonderd van onze gratis rechtsbijstand: Asten, Bernheze, Best, Boekel, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Meierijstad en Oirschot.

Een goede en effectieve werkwijze. U meldt zich aan, ondertekent de machtiging en overeenkomst en wij doen de rest. U bent klaar in slechts 5 minuten.
Let op: zonder toevoeging van het besluit waar u het niet mee eens bent is gratis rechtshulp niet mogelijk!

Stap 1: Start digitale aamelding 
Als u in ons werkgebied woont, zie hierboven, dan kunt u zich door middel van het online contactformulier onderaan aan deze pagina voor gratis rechtsbijstand aanmelden. Als bijlage verzoeken wij u een (scan)kopie of goede foto mee te sturen van het besluit waar u tegen in bezwaar wilt. Als het gaat om een beroep, stuurt u de beslissing op bezwaar mee.

Stap 2: Machtiging ondertekenen en retourneren
Na de aanmelding ontvangt u van ons een machtiging die door u ondertekend moet worden. Met de betreffende machtiging kunnen wij bij het indienen van het bezwaarschrift of beroepschrift aantonen dat wij gemachtigd zijn om namens u een bezwaar of beroep in te dienen.

Stap 3: Indienen van het bezwaar of beroep
Nadat wij uw aanmelding en de ondertekende machtiging hebben ontvangen, dienen wij kosteloos een bezwaarschrift of een beroepschrift in. U hoeft verder niets te doen. Het bezwaarschrift wordt door ons naar de gemeente gestuurd. Hier heeft u zelf geen enkel werk aan. Wij houden u op de hoogte van de stand van zaken. 

Stap 4: Uitspraak & Evaluatie
Zodra wij de uitspraak op het bezwaarschrift of beroepschrift hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Ook sturen wij de uitspraak per e-mail naar u toe.

Bezwaar of beroep maken is altijd gratis. Hoe kan dat gratis rechtsbijstand? 
Als het bezwaar of (hoger) beroep gegrond is, dan is de gemeente op grond van de wettelijke proceskostenvergoeding verplicht om een onkostenvergoeding aan ons uit te betalen. Als u ons namens u bezwaar of beroep laat maken, machtigt u ons om de onkostenvergoeding te incasseren die de gemeente bij gegrondverklaring moet uitbetalen. Onze boterham is dus de onkostenvergoeding die de gemeente aan ons moet uitbetalen, omdat u ons heeft ingeschakeld.

Mocht het bezwaar of beroep worden afgewezen, dan is dat ons risico. De hele juridische procedure is hierdoor gratis voor u. Bij (hoger) beroep betaalt u griffierecht.

Heeft u vragen of sociale rechtshulp nodig?
Bel ons: 0499 – 21 65 47. U krijgt een van onze juristen aan de telefoon.Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen: 08.30 tot 17.00 uur of e-mail ons:
info@krl-juristen.nl

Let op! U kunt in totaal zes bestanden aan bijlagen uploaden. U kunt per onderwerp één document toevoegen.

 


Aanhef *: MeneerMevrouw

Voorletters *: Tussenvoegsels:

Achternaam *:

Postcode *: Huisnummer: Toevoeging:

Straat *:

Woonplaats *:

email *:

telefoon * en/of mobiel:

Onderwerp *:

Vraag:

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden *

* verplicht veld

DOCUMENTEN MEESTUREN
Het meesturen van documenten helpt ons om uw zaak sneller te starten.

Besluit(en):Overige stukkenKRL komt gratis op voor uw recht. Met onze juristen kom je verder, met raad en daad!

Deel deze pagina via: twitter
Volg ons via: twitter